Skip to content

Cursisten aan het woord

Het succesverhaal van Liesbeth Clyncke, verpleegkundige

“Het postgraduaat heeft me in mijn kracht geplaatst. ”

Mijn persoonlijke ervaringen werden aangevuld met interessante inhouden tijdens de opleiding. Zo kon ik nadien mijn eigen praktijk starten. De sessies met de experten waren heel interessant. Het was een voorrecht om hieraan deel te nemen.

Lees meer

LiesbethClyncke3.jpg
Verpleeg- & vroedkunde

Het succesverhaal van Andy Scherpenberg, Senior solutions architect

“Deze nieuwe revolutie boeit me sterk en deze brede opleiding was waardevol als deel van een voortdurend leerproces.”

Het postgraduaat AI translator belicht vele aspecten van het AI landschap. Artificiële intelligentie manifesteert zich in alle aspecten van de samenleving. Het gaat zeker niet enkel over het technologische luik - de IT, hoe worden modellen getraind - maar ook over de ethische en legale aspecten, de strategie en operationalisering. Hoe breng je AI in een bedrijf binnen? Hoe evalueer je de waarde ervan? Hoe zorg je dat het conform de regels en de ethische regels van het bedrijf functioneert?

Lees meer

6-kopie.png
Business analyses & intelligence

Het succesverhaal van Pauline Van Colenberghe, performance marketeer bij Ziedoes

“Ik wou me verdiepen in online markeling.”

Ik heb het postgraduaat gevolgd omdat ik merkte dat digitale marketing steeds belangrijker werd in de marketingwereld. In mijn masteropleiding had ik daar al kunnen van proeven maar ik wou mij daar graag nog meer in verdiepen. Mede door het postgraduaat werk ik sinds kort in een digitaal marketingbureau.

1647013418880.png
Marketing & Communicatie

Het succesverhaal van Simon Spruytte

“Hands-on oefeningen en voldoende theoretische kennis”

Als landmeter maak ik regelmatig gebruik van drones om moeilijk bereikbare plaatsen op te meten. Dankzij het postgraduaat Unmanned Aircraft Systems ben ik mee met de nieuwste trends en technologie. De lessen worden gevarieerd aangepakt. We kregen zowel hands on oefeningen als voldoende theoretische kennis.

18.png
Technologie