Skip to content

Waarom levenslang leren bij VIVES Continue

Jouw continue groei als professional begint hier! VIVES, de hogeschool die innovatie en educatieve excellentie hoog in het vaandel draagt, biedt onder de naam VIVES Continue navormingen aan om jouw professionele traject naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu afstudeert, een doorgewinterde expert bent op zoek naar verdieping of een nieuwkomer in het vakgebied, we staan garant voor een verrijkende leerervaring. Je vindt een opleiding die aansluit bij jouw interesse en de actuele trends en noden van de arbeidsmarkt.

Investeer in jezelf en scherp je competenties aan. Kies uit een breed scala aan opleidingen voor professionals, afgestemd op diverse behoeften. Ontdek nieuwe perspectieven, bouw aan een sterker profiel en geef je carrière een boost. 

Over VIVES Continue

48-BBSedit-45.jpg

Vind de opleiding die het best bij jou past!

Studeer je af of heb al enkele jaren werkervaring op de teller? Wil je je verdiepen in het terrein dat je al kent of juist omscholen op onontgonnen terrein? Zoek je opleidingen voor medewerkers van je organisatie? We hebben voor jou een aanbod voor levenslang leren in zes domeinen.

Opleidingen in de kijker

Per domein zie je hier enkele opleidingen waarvoor je momenteel kan inschrijven.

Het succesverhaal van Liesbeth Clyncke, verpleegkundige

“Het postgraduaat heeft me in mijn kracht geplaatst. ”

Mijn persoonlijke ervaringen werden aangevuld met interessante inhouden tijdens de opleiding. Zo kon ik nadien mijn eigen praktijk starten. De sessies met de experten waren heel interessant. Het was een voorrecht om hieraan deel te nemen.

Lees meer

LiesbethClyncke3.jpg
Verpleeg- & vroedkunde

Meer keuze?
Bezoek Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en webshops, en langere trajecten als postgraduaten. Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden. Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.

Ontdek Continue.be