Skip to content

Leer waar en wanneer je wil

Hogeschool VIVES biedt via levenslang leren verschillende leerroutes aan zodat jij een opleiding kan volgen op een moment dat het best bij jou past. Dag-, avond of weekendonderwijs; er zijn verschillende manieren om een nieuwe uitdaging aan te gaan en je competenties up-to-date te houden of te versterken. Dit kan zowel op de campus, op afstand of hybride. 

Afstandsonderwijs

Wil je een (extra) professionele bachelor halen? Al dertig jaar lang bewijzen studenten van VIVES op afstand dat een drukke baan, een gezin, topsport of een langdurig verblijf in het buitenland geen hindernis hoeven te zijn voor studie. Misschien is afstandsleren ook iets voor jou? 

Bekijk afstandsonderwijs

Algemeen1.jpg

Levenslang leren in diverse domeinen en formaten

Studeer je net af in het hoger onderwijs of heb al enkele jaren werkervaring op de teller? Wil je je verdiepen in het terrein dat je al kent of juist omscholen op onontgonnen terrein? Zoek je opleidingen voor medewerkers van je organisatie? We hebben voor jou een aanbod voor levenslang leren in zes domeinen. Korte opleidingen van enkele uren of dagen tot langere van enkele weken of een jaar. Op verschillende campussen, online of in een combinatie. Vaak is een diploma hoger onderwijs vereist maar voor sommige helemaal niet.

Ontdek levenslang leren

ManagementRecht4.jpg