Skip to content

Management huisartsenkring en wachtpost voor bestuurders

Hoe bestuur je als arts een huisartsenkring of wachtpost op een efficiënte manier?

  • Lange Leemstraat 187, Antwerpen
  • credits
  • 18u
  • 30 zitpl.

840 EUR(Vrij van BTW)

(Modulair inschrijven mogelijk)


Je taak als huisarts-bestuurder van de huisartsenkring of wachtpost professioneel uitoefenen bovenop je praktijk? Dat is een heuse uitdaging. VIVES Continue, Domus Medica en Wachtposten Vlaanderen slaan de handen in elkaar om jou hierin te ondersteunen. Na het volgen van deze driedaagse masterclass 'Management van de huisartsenkring en wachtpost voor bestuurders' kan jij je rol als bestuurder en werkgever nog beter waarmaken. Dit is niet alleen leerrijk en waardevol voor de organisatie maar zeker ook voor jezelf en je eigen praktijk.

huisartsen-bestuurders van huisartsenkringen en/of wachtposten

Prijs

module 1 en 2 (volle dagen): 280 euro/module
module 3 en 4 (halve dagen): 140 euro/module
volledige driedaagse opleiding: 840 euro

Domus Medica

Deze opleiding is een samenwerking met Domus medica.

Korting

Bestuurders krijgen korting indien de huisartsenkring/wachtpost lid is van Domus Medica en/of Wachtposten Vlaanderen. Je geeft hiervoor bij het afrekenen de kortingscode in die aan jouw kring/wachtpost werd bezorgd. Is jouw kring of wachtpost lid maar heb je geen code ontvangen? Contacteer dan Domus Medica of Wachtposten Vlaanderen. Individueel lidmaatschap als huisarts van Domus Medica is hier niet van toepassing, het gaat enkel over kring-lidmaatschap.

De voordeelprijs bedraagt 250 euro per module, 125 euro voor modules 3 en 4, of 750 euro voor de volledige driedaagse opleiding.

Locatie opleiding:

DOMUS MEDICA
Lange Leemstraat 187
2018 Antwerpen

Leiderschap en strategisch management

Jos Billen

HR-management

Camille Meert

Financieel management

Sylvia Thienpont

Communicatie

Rudy Pieters

Waarom kiezen voor een opleiding ‘Management huisartsenkring en wachtpost voor bestuurders’ bij VIVES Continue

Docenten uit bedrijfsleven

Onze docenten zijn professionals uit het bedrijfsleven die je de bouwstenen aanreiken voor een succesvolle carrière. Ze delen niet alleen hun kennis, maar leren je ook de praktijk van binnenuit kennen. Zo helpen zij bij het verder ontplooien van je vaardigheden en het uitbreiden van je netwerk.

Bijna 40 jaar ervaring

Sinds 1985 organiseren we langdurige management opleidingen. De programma's stellen we op met een team van experts uit het bedrijfsleven. We selecteren de docenten en houden de opleiding up to date.

Actief uitwisselen van ervaringen

Het uitwisselen van professionele ervaringen komt uitdrukkelijk aan bod tijdens de contacturen van deze opleiding.

Erkende bijscholing voor artsen

Deze opleiding is exclusief voorbehouden voor artsen en erkend door het Riziv.

Meer keuze?
Bezoek Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en webshops, en langere trajecten als postgraduaten. Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden. Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.

Ontdek Continue.be