Skip to content

Verdieping wondfysiologie

Inzichten in wondfysiologie versterken in ziekenhuizen, residentiële settings of thuiszorg.

  • Wilgenstraat 32, Roeselare
  • credits
  • 7u

100 EUR(Vrij van BTW)


Wondfysiologie is de studie van de biologische processen die betrokken zijn bij de genezing van verwondingen. Dit complexe proces omvat vier overlappende fasen: hemostase, ontsteking, proliferatie en remodellering.

Een goed begrip van wondfysiologie is cruciaal voor het ontwikkelen van effectieve behandelmethoden en het bevorderen van optimale genezing.

Verpleegkundigen in ziekenhuizen, residentiële settings of in de thuiszorg met een bijzondere interesse in wondzorg.

Verdiep je in de wondzorg.

Voorkennis van wondzorg is vereist.

Verdieping wondfysiologie

Waarom kiezen voor een opleiding ‘Verdieping wondfysiologie’ bij VIVES Continue

Docenten uit de zorg

Alle docenten zijn artsen, verpleegkundigen of mensen met een professionele activiteit in dit werkveld. Zij zijn verbonden aan zorginstellingen, expertisecentra of beroepsverenigingen. Als gastspreker hebben al deze professionals een reële ervaring in het verstrekken van onderwijs aan volwassenen.

Jaarlijks

Dit is een jaarlijks terugkerend navormingsinitiatief met grote netwerkwaarde.

Verdiepend

Via deze opleiding verdiep je je in een specialisatie binnen je vakdomein. Komt tegemoet aan wie als specialist actueel wil blijven of zich nog dieper wil bekwamen.

Het succesverhaal van Liesbeth Clyncke, verpleegkundige

“Het postgraduaat heeft me in mijn kracht geplaatst. ”

Mijn persoonlijke ervaringen werden aangevuld met interessante inhouden tijdens de opleiding. Zo kon ik nadien mijn eigen praktijk starten. De sessies met de experten waren heel interessant. Het was een voorrecht om hieraan deel te nemen.

Lees meer

LiesbethClyncke3.jpg

Meer keuze?
Bezoek Continue.be

Continue is het online platform voor levenslang leren van de Associatie KU Leuven, goed voor meer dan 1000 professionele en academische opleidingen. Continue is dé website voor iedereen die wil bijblijven, zich persoonlijk wil ontwikkelen of omscholen. Je kunt kiezen uit korte opleidingen zoals webinars en webshops, en langere trajecten als postgraduaten. Studenten kunnen met een handige zoekfunctie een opleiding op maat vinden. Je volgt de lessen online, op locatie, of gemengd.

Ontdek Continue.be